De energie voelen van voeding / Genetische manipulatie

Mijn lief en ik houden van onderzoeken via het gevoel, dit geldt voor alles wat op ons pad komt en heeft al vele inzichten opgeleverd. Het wordt voor ons steeds boeiender en interessanter en we raken meer en meer gemotiveerd als we weer ontdekkingen doen waarbij er iets niet klopt.

De meesten zijn wel bekend met genetische manipulatie. Ook op menselijk vlak gebeurt er van alles wat het daglicht niet kan verdragen, maar ik hou het hier bij genetische manipulatie van planten, kortom van groente en fruit.

Het is een grote schande dat er nog zoveel vlees wordt verkocht als kiloknallers afkomstig uit industriële massastallen, die ook nog door de EU gepromoot en gesubsidieerd worden. De kleine boerenbedrijven die bewust en op kleinere schaal met zorg dieren houden, krijgen hierdoor geen schijn van kans om voor hun product nog een afzetgebied te krijgen. De EU is één groot machtig log orgaan waar we als Nederland wat mij betreft vandaag nog zouden moeten uitstappen.

 

Als het gaat om het toestaan van genetische manipulatie van zaden in Europa is dit al ver doorgevoerd en ondersteund door de EU met recent aangepaste regels en wetgeving. Wat wil de EU eigenlijk? Wat zou de werkelijke motivatie van de EU zijn? Is dat niet macht hebben en deze misbruiken om ons zo steeds meer te kunnen besturen  en te bepalen wat wel en niet goed voor ons is? Zitten daar nu mensen die echt werkelijk betrokken zijn bij het welzijn van hun medemens of mogen we straks zelf niet meer iets vinden en moeten we ons laten leiden door wat de EU heeft bepaald voor ons?

Waarom hebben zoveel mensen nog de roze bril op en geloven ze er heilig in dat de EU het goed met ons voor heeft, terwijl er al zoveel voorbeelden zijn van Europese regels en wetten, gemaakt door zogenaamde deskundigen, die werkelijk alleen maar leiden tot het zwakker en afhankelijker maken van de mensen.

Ik zou iedereen willen adviseren zich los te maken van het collectief en zijn eigen koers te gaan varen. Voel op elk gebied wat jij er van vindt en kies naar je gevoel. Voel de intentie achter alles, dat is de enige en beste leidraad die je kunt hebben in deze tijd van reuring en ‘onzekerheid.’ Wanneer je vanuit je gevoel iets weet, dan geeft dat je kracht. Als je niet wilt meegaan in de angst die er heerst, dan zul je je moeten aansluiten op je gevoel en van hieruit de antwoorden weer moeten leren vinden. Je zult dan ook steeds meer als vanzelf de intentie en voedingswaarde van voeding kunnen aanvoelen in de supermarkten. Je luistert niet naar wat een ander je voorschrijft wat goed is te eten, maar wat voor jou als goed en voedzaam aanvoelt. Je kunt zelfs met je ogen dicht twee producten in je hand houden en voelen welke het meeste voedingswaarde bezit. Mijn lief en ik hebben regelmatig vele producten in de supermarkt aan deze test onderworpen welke tot vele verbazingwekkende inzichten heeft geleid. Biologische producten hoeven bijvoorbeeld niet altijd voedzamer en beter te zijn! Wanneer je hier op durft te vertrouwen zal dit je sterker en onafhankelijker maken en dat is een heerlijk gevoel.

Zo hebben wij ook onlangs een test gedaan met zaden, wij hebben vooraf met het sprouten van twee soorten linzen gevoeld of deze genetisch gemanipuleerd waren, één was duidelijk genetisch gemanipuleerd en de andere niet. Dit was ook duidelijk te zien in hoe de linzen zich na drie dagen sprouten lieten zien. De enorme levensenergie van de oorspronkelijke linzen was te voelen en met het blote oog waar te nemen. De genetisch gemanipuleerde linzen waren beduidend achter gebleven in hun groei tot maar kleine plantjes. In dit geval waren de oorspronkelijke linzen biologisch. Het was een zeer waardevolle test waarbij ons gevoel in de praktijk werd bevestigd.

In de oorspronkelijke zaden zit zo’n enorme vitale levenskracht. Het feit dat er genetisch gemanipuleerd voedsel mag bestaan en verkocht mag worden duidt er toch op dat er iets niet klopt!? Mogen wij als mens ons niet meer fit en vitaal voelen om ons zo ook goed te kunnen wapenen tegen allerhande ziektes in deze tijd. Er is veel wat achter gesloten deuren plaatsvindt en ik zal er alles aan doen mensen bewust te maken en te motiveren om op zelfonderzoek en waarheidsvinding uit te gaan, om zo iedereen weer zijn gezondheid in eigen hand te laten nemen en zich weer vitaal en sterk te laten voelen.

Marjon van Vliet

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply