Synchroniciteit

Waar blijft dat mooie boek ‘Wat is ware voeding?’ Als je naar je gevoel leeft, wat ik dus doe, dan weet je met de kennis van de goddelijke wetten dat je bepaalde dingen niet kunt afdwingen. Je maakt natuurlijk plannen, je bent er mee bezig, maar gaandeweg kunnen er steeds weer andere situaties ontstaan, waardoor de plannen wijzigen. Synchroniciteit heeft hier alles mee te maken Op het juiste moment, onder de ideale omstandigheden vinden de energieën elkaar.

Je kunt een concrete wens de kosmos insturen en als die conform jouw plannetje is, dan zal die uitkomen, precies op dat moment dat jij er klaar voor bent en als de mensen en de situatie die met jouw creatie te maken hebben er ook klaar voor zijn. Dit is ook een van de redenen dat creaties soms even op zich laten wachten. Het beste is te vertrouwen en  de creatie te laten voor wat die is, totdat je voelt hem te moeten bijstellen. De creatie zal dan hoogst waarschijnlijk wel weer langer op zich laten wachten.

Als ik nu zeg dat je gevoel je plannetje weergeeft en om wat voor reden dan ook mijn gevoel aangeeft even te wachten met het uitbrengen van het boek, dan kan ik daar alleen maar naar luisteren. Ik sta natuurlijk te popelen om dit prachtige boek met heel veel mensen te delen, omdat ik nu zie dat voedsel meer en meer een hot item wordt en er eindelijk wat meer media aandacht is voor goede gezonde voeding. Wat mij betreft staan we pas in de kinderschoenen op het gebied van voeding en moet er nog een hoop gebeuren voordat de grote massa om is voor een andere kijk op wat ware voeding is.

Mijn gevoel zegt dan ook dat in eerst instantie een kleine groep mensen zich aangetrokken zal voelen tot mijn boek, omdat het meer verdieping vereist dan het gemiddelde boek over eten. Verdieping met een luchtige touch zou ik willen zeggen. Je kunt de hoofdstukken afzonderlijk lezen en er voor jezelf je voordeel mee doen, het gaat alleen maar om jou en jouw relatie met voeding. Door zelfstandig je gevoel te ontwikkelen naar alles wat met voeding te maken heeft zal dit boek je verrijken en je gevoel sterker maken, als jij dat wilt.

Ik hoop dan ook dat ik jullie binnenkort blij kan maken en kan laten delen met dit voor mij fantastisch mooie boek.

Marjon van Vliet

Tags: , , , , ,

Leave a Reply