Dr. laibow over de Codex Alimentarius

codex

Al eerder schreef ik over de overheidsbemoeienis vanuit diverse landen om wetgeving omtrent voedsel aan banden te leggen. Ieder mens gaat er over het algemeen toch vanuit dat de overheid en bepaalde organisaties, zoals de World Health Organisation, het goed met de mensheid voorheeft om in goede voedselvoorziening te voorzien. Helaas zijn in deze grote machtige organisaties de belangen van macht, geld en aanzien belangrijker dan de gezondheid van de mens. Het is ongelofelijk, maar waar!

In 2005 is er door de World Trade Organisation een enorme hoeveelheid regels opgesteld omtrent voeding, ook Nederland heeft hiervoor destijds getekend. Dit hele pakket van voorstellen en uit te voeren regels is ook nog eens zeer onbegrijpelijk gemaakt door organisaties die zich voordoen alsof ze het goed met ons voor hebben! Mevrouw Dr. Laibow legt in dit you tube filmpje kort en bondig en op een fantastische manier uit wat de regels omtrent voeding werkelijk betekenen voor de mensheid.

Eindelijk een gedreven vrouw die werkelijk door de onzuivere intenties van organisaties voor de voedingsindustrie heen prikt. Het wordt de hoogste tijd dat we allemaal onze ogen open doen en zien wat er werkelijk aan de hand is. Van hoger hand wordt geprobeerd ons dom en zwijgzaam te houden en als makke schapen, die alles maar voor zoete koek aannemen, trappen we met zijn allen in hun mooie praatjes.

Wie vindt er tegenwoordig nog iets?

Wie raadpleegt zijn eigen gevoel nog als het gaat om voeding?

Wie is zich bewust van wat hij werkelijk aan voeding in zijn lijf naar binnen krijgt en met de verkeerde voeding dan vaak zijn lijf nog eens vergiftigt?

We voelen ons zieker en zwakker dan ooit, zou dit nu echt alleen maar met burn outs en de omslag van de aarde naar de nieuwe tijd te maken hebben? Natuurlijk komt al het donker in deze tijd naar boven en hebben we daar bewust en onbewust last van, maar de juiste voeding speelt een ontzettend belangrijke rol om vitaal en gezond te zijn. Met de juiste voeding die zoveel mogelijk onbewerkt en plantaardig is, het liefst van lokale boeren is en welke niet genetisch gemanipuleerd is, krijg je nog de meest voedingsrijke en betrouwbare voeding binnen.

Iedereen die zich niet bewust wil worden en maar blijft geloven in de mooie praatjes van de hoge bazen in de voedingsindustrie en organisaties zoals de W.H.O., snijdt zich op den duur zelf in de vingers.

Begin met je gevoel te raadplegen!

Vind iets, onderzoek het en bevrijd je van alle conventies!

Trek je eigen plan naar wat goed voelt voor jou!

Jij bent degene die er straks als eerste de vruchten van plukt door te onderzoeken wat zoveel mogelijk zuivere en voedingsrijke voeding is.

Marjon van Vliet

Voor het zien van het filmpje klik hier  Dr. Laibow over de Codex Alimentarius

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply